Wie zijn wij?

Stel je vertrouwen op Jezus

Wij zijn mensen, die ons vertrouwen stellen in Jezus de Zoon van God als de enige weg om met God in aanraking te komen. We spannen ons in om te doen wat Jezus zegt en we willen volgelingen van Hem zijn.

Daarom vertellen we het verhaal over Hem verder:

We bezoeken gevangenen, geven hongerigen te eten, kleden armen, bidden met zieken om genezing en vertellen de hoopvolle boodschap van vergeving en een nieuw begin met God, voor nu en voor altijd.

We voelen ons één met ieder, die vertrouwt op de machtige Naam van Jezus. Want door die Naam worden allerlei mensen met elkaar verenigd.

We kijken uit naar contact met mensen met een kerkelijke achtergrond en zonder een kerkelijke achtergrond, naar jongeren en volwassenen, naar allochtonen en autochtonen.

Aan ieder willen we duidelijk maken wat een voorrecht het is om Jezus Messias te kennen en wat een realiteit het is om met Hem te leven.

Meer weten?

Hoe kan ik Jezus ontvangen in mijn eigen leven? klik hier

Voor Moslims:

Hoe kan ik Jezus vinden door de Koran? klik hier. Hier vind je een boekje waarvan de titel is gebaseerd op een oude Arabische spreuk “Allah heeft honderd namen. De mens kent 99 namen, maar alleen de kameel kent de 100e naam.”

Vandaag de dag leren honderdduizenden moslims het geheim van de kameel; dat de honderdste naam van Allah ‘Isa al-Masih’ is. Benieuwd? Lees het boek en leer het geheim van de kameel kennen.